Thai Wok

Catering

HOME Catering

Welkom bij Come to Thai wok

Ontdek bij ons de Betoverende Smaak van Thailand!

Bij Come to Thai wok verwelkomen we je in de wereld van authentieke Thaise smaken, rechtstreeks vanuit onze keuken naar jouw tafel. Ontsnap aan de dagelijkse routine en geniet van de exotische aroma’s die onze gerechten zo bijzonder maken.

 

On-site catering: Thai Hospitality where you want it

Geef je evenement een Thais tintje met onze catering op locatie. Come te Thai wok brengt de heerlijke smaken van Thailand naar particuliere en zakelijke gelegenheden, waardoor je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring beleven.

  • Op Maat Gemaakt: Werk samen met ons team om een op maat gemaakt menu te creëren dat past bij de sfeer van jouw evenement en de smaakpapillen van je gasten.
  • Zakelijke en Particuliere Gelegenheden: Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een persoonlijke viering, laat Come to Thai wok jouw gasten verwennen met de authentieke smaken van Thailand.
 

Hoe Te Bestellen?

Neem contact met ons op via cometothaiwokhaarlem@gmail.com of bel naar 0683600557 om de mogelijkheden voor Thaise catering op jouw locatie te bespreken.

Laat de Thaise keuken naar je toe komen en je Meevoeren naar Thailand

Bij Come to Thai wok gaat het niet alleen om eten, maar om het delen van de rijke smaken en tradities van Thailand. Laat ons je meenemen op een culinaire reis, of het nu thuis is met afhaal of op locatie met onze Thaise cateringdiensten. Contacteer ons vandaag nog en ervaar de betoverende smaak van Thailand, waar je ook bent!
Scroll to Top